You are currently browsing the Fotoreportages category.

Feest fotoshoot “Toos 60!”

Toos 60!Toos werd afgelopen maand 60 en gaf een gezellig feestje voor familie en vrienden. Als uitgenodigden stonden we voor de vraag “wat geven we de jarige job als cadeau?”. Een lastige, maar er werd wat op gevonden: een fotoshoot voor Toos en alle gasten op het feestje, met als resultaat een leuke herinnering in de vorm van een fotoboek voor de jarige.
En voor de anderen, ja, ook daar hebben we aan gedacht. Vanaf vandaag is het mogelijk de foto’s van dat gezellige feestje te bekijken en desgewenst te bestellen op onze site van Picture Present. Klik op deze link en je komt er vanzelf terecht. Veel terugkijk plezier.

En Toos, nog ins unne dikke proficiat!

Posted december 22nd, 2013.

Add a comment

Nederweert Vitaal

In beweging krijgen en in beweging houden is het uitgangspunt van de organisatie van de jaarlijks terugkerende “beurs” voor “ouderen” in Nederweert. Tot twee jaar geleden ging het gebeuren onder de naam “55plus beurs” gebukt, tegenwoordig is Nederweert Vitaal de naam die veel beter de lading dekt: niet alleen de minder jeugdigen, maar juist ook de middelbare leeftijd heeft op deze beurs genoeg te zien.
Twee hallen van Sporthal “De Bengele” gevuld met (para)medische zorg, sport- en spelverenigingen en ondersteunende stichtingen. Afgelopen zondag was het weer zover en naast het verzorgen van de stand van Podotherapie InKa had ik nog even tijd om een kleine sfeerreportage te maken. De foto’s hiervan zijn vanaf nou twee maanden te bekijken (en desgewenst te bestellen)  via onze afdrukpartner “Picture Present”.

Posted oktober 8th, 2013.

Add a comment

Weert Kermis 2013

Een zonnig weekend, iets schrale wind maar het mocht de pret niet drukken. De binnenstad van Weert liep weer vol mensen die draaiden, zwierden en slenterden op de gezelligste kermis van Nederland.
Enkele uren heeft Appleseen.com Fotografie doorgebracht met het in beeld brengen van dit plezier. Het resultaat: een leuke sfeerimpressie en wellicht een aandenken voor uzelf op de kermis van Weert!
Foto’s bekijken en eventueel bestellen kunt U doen via onze verse afdrukservice van PicturePresent. Zij handelen betaling, afdruk en verzending allemaal in eigen beheer af en in minder dan een week heeft U een mooie afdruk in huis.
De links: Serie 1Serie 2 en Serie 3, afhankelijk van het getal wat U op het ontvangen kaartje kunt terugvinden.

Veel kijk plezier!

Posted oktober 1st, 2013.

Add a comment

MiniRok!

Ja, dat was weer een feestje, MiniRok 2013 was een van de meest geslaagde edities tot dusver. Perfect weer, heerlijke muziek, een lekker gevuld terrein en een super sfeer.
De heren van de organisatie zullen her ermee wel eens zijn, alhoewel er in de dagen erna door diezelfde mensen en de fotograaf van dienst nog veel werk verzet moest worden om de boel weer opgeruimd te krijgen. Vandaar dat vandaag pas de foto’s van afgelopen zaterdag online zijn komen te staan. Bandfoto’s volgen zelfs nog iets later, maar het publiek kan alvast terug genieten en eventueel foto’s bestellen via de fotogallerie. Veel plezier en tot volgend jaar weer!

Posted augustus 16th, 2013.

Add a comment

Communishoots

no images were found

Of ik ook de jeugd op plaat vastleg? Die vraag komt in deze koude dagen aan het begin van het jaar weer langs. En jazeker, communieshoots van de jeugdigen maak ik met plezier. In het verleden al enkele knappe jonge heren en bruisende dames in dop voor de lens gehad en daarvan spontane plaatjes mogen maken die ondertussen stevig uitvergroot aan de huiskamermuur hangen en de trotse ouders een goed gevoel bezorgen.
Ook dit jaar staan alweer enkele shoots op de planning, maar er zijn nog wat data open voor die mooie dag in mei of juni. Dus wilt U de bengel nog in z’n mooiste pakje en leukste jurkje vast laten leggen, neem dan snel contact op via info@appleseen.com.

Overigens is niet alleen een communie een goede reden voor een shoot met de jeugd. Ook in andere jaargetijden is het mogelijk om een outdoor shoot te regelen, waarbij zoon of dochterlief in the picture mag staan.

Onder de “lees meer” vindt u een aantal foto’s die in voorgaande jaren zijn gemaakt.

Continue Reading…

Posted januari 14th, 2013.

Add a comment

Wellnessbeurs Nederweert

Zondag 9 december was ik als fotograaf als gast van Podotherapie InKa aanwezig op de (eerste) Wellnessbeurs in de Pinnenhof in Nederweert. Inge Kanters, van InKa, had me uitgenodigd om de sfeer van de beurs vast te leggen en aansluitend een foto-reportage te doen van haar en haar collega. Geen probleem voor Appleseen.com Fotografie! Ervaring op (drukke) evenementen hebben we in de loop der jaren genoeg opgedaan.

Naast een leuke opdracht was het ook een leuke middag. Omdat meerdere mensen mij gevraagd hebben of ze de foto’s konden bekijken heb ik een sfeer-reportage van de middag hieronder neergezet. Veel kijkplezier en voor wie meer informatie wil: mailen naar info@appleseen.com mag altijd.

no images were found

Posted december 14th, 2012.

Add a comment

Weert Kermis

Bestel de foto op www.ubentopdefotogezet.nlHet was een lange dag vol kleuren, kermismuziek, veel gezichten vol plezier en een hele berg klikjes met de linker wijsvinger, maar het was zonder meer een geslaagde dag voor Appleseen.com Fotografie: Weert Kermis op de foto zetten en dan niet de attracties, maar de kleurrijke mensen die, mede door het fantastische weer, over de 7 pleinen flaneerden.
Dit was de eerste keer dat er gericht voor www.ubentopdefotogezet.nl een reportage gemaakt werd, 7 series van elk ruim 50 foto’s is het uiteindelijke resultaat. Vrolijkheid knalt van het scherm bij het zien van de plaatjes en dat gevoel heb ik zelf ook overgehouden aan deze dag. Grote kans dus, dat dit in de toekomst weer gedaan gaat worden.
Heeft u een kaartje gekregen, dan staat u waarschijnlijk op een van die leuke foto’s. Kijk dus gauw op www.ubentopdefotogezet.nl en bestel een afdruk!
Voor wie nog verder gaat op de kermis: nog veel plezier! Geniet er van, met ons, in Weert! 😉

 

Posted september 30th, 2012.

Add a comment

MiniRok 2012

De 6e editie alweer, en eindelijk een heerlijk zonnige! The Stoolgang rees als een Fenix uit z’n eigen assen omhoog om het festival wakker te schoppen, Major Tom kreeg een herkansing van hun Pinkpop opening, de belgen van Gepetto & The Whale waren zuiders warm met geslepen gitaren, tussen alle 3FM bezoekjes, festivals en andere tour activiteiten hadden de Dirty Denims de tijd van hun leven (of in elk geval, zo leek het) in Stramproy. The Fudge knalde en uit the middle of nowhere waren The Bucket Boys opgetrommeld om een zooitje engelsen die last-minute hadden afgebeld te vervangen, Seasick Steve in drieën maakten ze duidelijk dat je weinig nodig hebt voor een super set muziek.
Ierse muziek, altijd lekker en dus ging met Circle J het dak al gauw van de bloedhete menigte en kon Automatic Sam gemakkelijk afsluiten met kneiterharde powerrock.

Ja, de organisatie is het ook dit jaar wederom goed gelukt om een heerlijk festival neer te zetten. Samen met het goede weer, de uitstekende performance op het podium en nietemin de bezoekers is dit weer een editie om in te lijsten. Net als de plaatjes hieronder. Deze selectie en meer foto’s zijn binnenkort te bekijken en te bestellen via onze shop.

no images were found

 

Posted augustus 22nd, 2012.

Add a comment

Boorebroeloft 2012

Corina & Joost

Boorebroedspaar 2012

Ook in 2012 is Appleseen.com Fotografie weer gevraagd om de bruidsreportage van de Stramproyer Boorebroeloft te fotograferen. Met dank aan de Weerter Molenstichting werd de Nijs molen in Stramproy gekozen als locatie en op een van de koudere zaterdagen uit deze winter werd het kersverse bruidspaar opgewacht. Corina en Joost waren gevraagd om dit jaar zich in het on-echt te laten verbinden.
Een leuke reportage in een historische setting was het resultaat. Zaterdag 11 februari zullen ze onder toeziend oog van de burgers van Stramproy hun boerenbruiloft vieren. Ook dan is Appleseen.com Fotografie weer aanwezig voor het maken van de familie-portretjes en een sfeerreportage.
Deze reportage zal in onze foto-shop te koop worden aangeboden.

Hieronder een sfeer-impressie van de bruidsfoto-shoot.

Update: Foto’s van de bruiloft zelf zijn te bekijken én te bestellen via de vernieuwde webshop.

no images were found

Posted februari 10th, 2012.

Add a comment