“Kiek ins deze kantj op!”


Ruim tien jaar geleden was het al enige tijd aan het kriebelen: foto’s maken. In de tijd dat fotografie nog analoog was, filmrolletjes maximaal 36 opnames konden bevatten en het resultaat dagen wachten was deed ik mijn eerste ervaringen op in de wereld die fotografie heet. De vakantie kiekjes werden steeds vaker een foto en met de komst van een digitale camera werd het een stevige hobby.

Toen vijf jaar geleden de compactcamera ingeruild werd voor een spiegelreflex toestel begon het pas echt: haarscherpe foto’s, snel zien of iets gelukt was en vooral: veel uren steken in leren fotograferen. Steeds verder werd de hobby uitgebreid en op dit moment wil ik met Appleseen.com Fotografie verder de wereld van fotografie. Professionelere opzet van fotoshoots, de nieuwste technieken in nabewerken volgen en vooral: mijn eigen stijl verder ontwikkelen en daarmee mijn opdrachtgevers een fotoshoot met een uniek resultaat geven.

Interesse in een fotoshoot met Appleseen.com Fotografie? Kijk dan naar de mogelijkheden in de portofolio of de fotoshoot pagina. Vragen, opmerkingen of iets anders van zin? Stuur gerust een mailtje: info@appleseen.com.

Met vriendelijke groet,

Joeri Ramakers
Appleseen.com Fotografie