Feest fotoshoot “Toos 60!”

Toos 60!Toos werd afgelopen maand 60 en gaf een gezellig feestje voor familie en vrienden. Als uitgenodigden stonden we voor de vraag “wat geven we de jarige job als cadeau?”. Een lastige, maar er werd wat op gevonden: een fotoshoot voor Toos en alle gasten op het feestje, met als resultaat een leuke herinnering in de vorm van een fotoboek voor de jarige.
En voor de anderen, ja, ook daar hebben we aan gedacht. Vanaf vandaag is het mogelijk de foto’s van dat gezellige feestje te bekijken en desgewenst te bestellen op onze site van Picture Present. Klik op deze link en je komt er vanzelf terecht. Veel terugkijk plezier.

En Toos, nog ins unne dikke proficiat!

Tags:, , , ,

Posted in Fotoreportages by interjrs on december 22nd, 2013 at 20:37.

Add a comment

Previous Post: