Boorebroeloft 2012

Corina & Joost

Boorebroedspaar 2012

Ook in 2012 is Appleseen.com Fotografie weer gevraagd om de bruidsreportage van de Stramproyer Boorebroeloft te fotograferen. Met dank aan de Weerter Molenstichting werd de Nijs molen in Stramproy gekozen als locatie en op een van de koudere zaterdagen uit deze winter werd het kersverse bruidspaar opgewacht. Corina en Joost waren gevraagd om dit jaar zich in het on-echt te laten verbinden.
Een leuke reportage in een historische setting was het resultaat. Zaterdag 11 februari zullen ze onder toeziend oog van de burgers van Stramproy hun boerenbruiloft vieren. Ook dan is Appleseen.com Fotografie weer aanwezig voor het maken van de familie-portretjes en een sfeerreportage.
Deze reportage zal in onze foto-shop te koop worden aangeboden.

Hieronder een sfeer-impressie van de bruidsfoto-shoot.

Update: Foto’s van de bruiloft zelf zijn te bekijken én te bestellen via de vernieuwde webshop.

no images were found

Posted in Fotoreportages by interjrs on februari 10th, 2012 at 12:07.

Add a comment

  Next Post: