MiniRok 2012

De 6e editie alweer, en eindelijk een heerlijk zonnige! The Stoolgang rees als een Fenix uit z’n eigen assen omhoog om het festival wakker te schoppen, Major Tom kreeg een herkansing van hun Pinkpop opening, de belgen van Gepetto & The Whale waren zuiders warm met geslepen gitaren, tussen alle 3FM bezoekjes, festivals en andere tour activiteiten hadden de Dirty Denims de tijd van hun leven (of in elk geval, zo leek het) in Stramproy. The Fudge knalde en uit the middle of nowhere waren The Bucket Boys opgetrommeld om een zooitje engelsen die last-minute hadden afgebeld te vervangen, Seasick Steve in drieën maakten ze duidelijk dat je weinig nodig hebt voor een super set muziek.
Ierse muziek, altijd lekker en dus ging met Circle J het dak al gauw van de bloedhete menigte en kon Automatic Sam gemakkelijk afsluiten met kneiterharde powerrock.

Ja, de organisatie is het ook dit jaar wederom goed gelukt om een heerlijk festival neer te zetten. Samen met het goede weer, de uitstekende performance op het podium en nietemin de bezoekers is dit weer een editie om in te lijsten. Net als de plaatjes hieronder. Deze selectie en meer foto’s zijn binnenkort te bekijken en te bestellen via onze shop.

no images were found

 

Tags:, , , , , , , ,

Posted in concertfotografie and Fotoreportages by interjrs on augustus 22nd, 2012 at 22:15.

Add a comment

Previous Post:   Next Post: