Weert Kermis

Bestel de foto op www.ubentopdefotogezet.nlHet was een lange dag vol kleuren, kermismuziek, veel gezichten vol plezier en een hele berg klikjes met de linker wijsvinger, maar het was zonder meer een geslaagde dag voor Appleseen.com Fotografie: Weert Kermis op de foto zetten en dan niet de attracties, maar de kleurrijke mensen die, mede door het fantastische weer, over de 7 pleinen flaneerden.
Dit was de eerste keer dat er gericht voor www.ubentopdefotogezet.nl een reportage gemaakt werd, 7 series van elk ruim 50 foto’s is het uiteindelijke resultaat. Vrolijkheid knalt van het scherm bij het zien van de plaatjes en dat gevoel heb ik zelf ook overgehouden aan deze dag. Grote kans dus, dat dit in de toekomst weer gedaan gaat worden.
Heeft u een kaartje gekregen, dan staat u waarschijnlijk op een van die leuke foto’s. Kijk dus gauw op www.ubentopdefotogezet.nl en bestel een afdruk!
Voor wie nog verder gaat op de kermis: nog veel plezier! Geniet er van, met ons, in Weert! 😉

 

Posted in Fotoreportages by interjrs on september 30th, 2012 at 21:15.

Add a comment

Previous Post:   Next Post: