Wellnessbeurs Nederweert

Zondag 9 december was ik als fotograaf als gast van Podotherapie InKa aanwezig op de (eerste) Wellnessbeurs in de Pinnenhof in Nederweert. Inge Kanters, van InKa, had me uitgenodigd om de sfeer van de beurs vast te leggen en aansluitend een foto-reportage te doen van haar en haar collega. Geen probleem voor Appleseen.com Fotografie! Ervaring op (drukke) evenementen hebben we in de loop der jaren genoeg opgedaan.

Naast een leuke opdracht was het ook een leuke middag. Omdat meerdere mensen mij gevraagd hebben of ze de foto’s konden bekijken heb ik een sfeer-reportage van de middag hieronder neergezet. Veel kijkplezier en voor wie meer informatie wil: mailen naar info@appleseen.com mag altijd.

no images were found

Tags:, , , , , ,

Posted in Fotoreportages by interjrs on december 14th, 2012 at 14:17.

Add a comment

Previous Post:   Next Post: