Communishoots

no images were found

Of ik ook de jeugd op plaat vastleg? Die vraag komt in deze koude dagen aan het begin van het jaar weer langs. En jazeker, communieshoots van de jeugdigen maak ik met plezier. In het verleden al enkele knappe jonge heren en bruisende dames in dop voor de lens gehad en daarvan spontane plaatjes mogen maken die ondertussen stevig uitvergroot aan de huiskamermuur hangen en de trotse ouders een goed gevoel bezorgen.
Ook dit jaar staan alweer enkele shoots op de planning, maar er zijn nog wat data open voor die mooie dag in mei of juni. Dus wilt U de bengel nog in z’n mooiste pakje en leukste jurkje vast laten leggen, neem dan snel contact op via info@appleseen.com.

Overigens is niet alleen een communie een goede reden voor een shoot met de jeugd. Ook in andere jaargetijden is het mogelijk om een outdoor shoot te regelen, waarbij zoon of dochterlief in the picture mag staan.

Onder de “lees meer” vindt u een aantal foto’s die in voorgaande jaren zijn gemaakt.

no images were found

Tags:, ,

Posted in Fotoreportages and Nieuws by interjrs on januari 14th, 2013 at 20:20.

Add a comment

Previous Post:   Next Post: