MiniRok 2016: 2 dagen (foto)feest!

De 10e editie van MiniRok Stramproy was dit jaar een twee daags evenement met uiteraard lekkere muziek, maar ook veel ander vertier voor jong en oud. Op het terrein achter sporthal De Grenslibelle had de organisatie met hulp van verschillende vrijwilligers een festivalterrein gebouwd, stevig groter dan de laatste jaren, meer ruimte om te relaxen met de hele familie en in de avonduren veel meer ruimte om goed naar de bands te bekijken.

Michiel Veenstra op MiniRok 2016

Michiel Veenstra op MiniRok 2016

Vrijdagavond was het terrein al deels open om in de tent te kunnen dansen op plaatjes gedraaid door locale DJ’s Jeroen en Inversus en 3FM jock Michiel Veenstra. Deze nieuwe openingsavond van MiniRok was gelijk een succes te noemen: vooral de jeugd wist het terrein te vinden en ging goed los.
Op de traditionele festivaldag zelf, zaterdag dus, gingen de poorten open om 13:30 en een half uur later werden oren wakker gerammeld door Velosso. Silent Runners, King Dalton en Grim Tim maakten de middag vol en (presentator) Bas zette met z’n Bazookas met foute teksten en een mix van punk en ska aan de vooravond het terrein op z’n kop. Boogie Beasts en Death Alley bewezen absoluut een doorbraak te mogen verwachten, goede muziek en een enthousiast publiek. In de tent waren platendraaiers van The Vinyl Twins bezig met de tent te slopen, muzikaal dan wel.
Over afsluiter Hickey Underworld gaan we het ff niet hebben.
Al met al een zeer geslaagde editie van MiniRok, 10 jaar jong en stilaan volwassen aan het worden. Op naar de volgende editie!

Foto’s van deze editie zijn al te vinden op de Facebook pagina van Appelseen.com Fotografie. Voor wie een afdruk of bestand wil kopen kan daarvoor terecht bij onze partner Picture Present. De foto’s zijn op deze website de komende 3 maanden te bestellen (daarna niet meer!).
Voor vrijdag kijk HIER, en voor zaterdag kun je HIER terecht.

Tags:, , , , ,

Posted in concertfotografie by interjrs on augustus 2nd, 2016 at 13:12.

Add a comment

Previous Post: