MiniROK 2011: muzikaal & fotografisch geslaagd

De lustrum editie van miniROK viel dit jaar helaas wat in het hemelwater. Toch was het muzikaal super: achtereenvolgens op de stage: The Scoop, Kill Ferelli, Annasaid, Birth of Joy, Filthy Nellie, Wallace VanBorn, Krach en Blues Brother Castro. Elk met een eigen muziekstijl maar allemaal met veel zin om een goeie set neer te zetten. En dat kon het aanwezige publiek wel waarderen.

Verder had de organisatie er alles aan gedaan om het festijn op de Steinakker in Stramproy weer in goede banen te leiden en ook om de bezoekers zoveel mogelijk een droog plekje te geven. Dat laatste is wellicht niet helemaal gelukt, maar het kon de pret niet drukken.

Zelf heb ik (wederom) genoten, een paar geheugenkaartjes vol plaatjes geschoten en een selectie daarvan is hieronder te bekijken. Bands die interesse hebben om foto’s voor eigen website te gebruiken kunnen contact opnemen via info@appleseen.com.

no images were found

 

Tags:, , , , , , , , , ,

Posted in concertfotografie by interjrs on juli 28th, 2011 at 20:29.

Add a comment

  Next Post: