Nieuwe dochtersite

Vandaag gaat een verse dochtersite van Appleseen.com Fotografie in de lucht: www.ubentopdefotogezet.nl. Een website waar we de evenementenfoto’s op plaatsen die gemaakt zijn op (semi-)openbare plaatsen. Denk daarbij aan festivals, kermissen, braderie en andere evenementen in de Weerter regio.

De foto’s die we op die plaatsen maken zijn veelal van mensen die plezier hebben omdat ze in alle gezelligheid een dagje uit zijn. Juist dat plezier willen we in een foto vangen om zo een spontaan herinneringsmoment aan te kunnen bieden.

Ook www.ubentopdefotogezet.nl bestaat uit een informatief gedeelte en een foto gallerie waar afdrukken van de foto’s besteld kunnen worden. Afhandeling wordt volledig door Appleseen.com Fotografie verzorgd, met daarbij behorende kwaliteits-eisen.

De eerste plek waar we voor Ubentopdefotogezet.nl aan de slag gaan is komend weekend: Weert Kermis, top amusement in de hele stad. Dus, ziet u een fotograaf staan, trek dan jas en/of das recht, zet een grote glimlach op uw gezicht en laat u verrast spontaan op de foto zetten en wie weet, ziet u zichzelf terug op www.ubentopdefotogezet.nl!

 

Posted in Nieuws by interjrs on september 28th, 2012 at 09:52.

Add a comment

  Next Post: