“Oad Noets”

  • Valencia 2010: de concertreis van de fanfare. Foto’s zijn nou in de shop te vinden. Het zijn er ruim 600, dus gewoon geduldig doorbladeren. Bij voldoende interesse wordt er ook een DVD met film (na pinksteren klaar) en eventueel een fotoboek gemaakt. Intekenen? Mail naar info@appleseen.comDit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
  • Vasteloavendj is weer over & out, gedoan en langs. Het was volle bak en hard werken maar het resultaat is er naar. In onze shop foto’s van de Boontje Oavendj 2010, Jeugd Boontje Middag 2010 en ook de Boore Broeloft van Bjorn & Bianca. Vanaf As-Woensdag ook te bestellen: foto’s van de beide optochten en het uitdragen van jeugdprins Jesper I en prins Pieter 2. Hier is ‘t te vinden!
  • Nog in de shop: Royer Rock 2009, met All that’s left, Bashing Neville, de Brockers en Meadow
  • De vasteloavendj 2009 is langs maar nog altijd in onze shop: foto’s van de Jeugd Boontje Middig 2009 en de Boontje Oavendj 2009.
    In dezelfdje shop nou ook foto’s van de groeete en de jeugd Optocht 2009!! Ook foto’s van de nachtelijke 2×11 receptie bij Guus & Els en een reportage van de Leijeroavendj.
  • Nog verkrijgbaar: foto’s van de Leedjesoavendj 2008 van v.v. de Zoatmaale. Bekijk en bestel hier onze foto-shop.

Posted in Uncategorized by admin on december 27th, 2008 at 15:46.

Add a comment