Fotoshoot – Algemene voorwaarden


– Een fotoshoot duurt minimaal één en maximaal twee uur. Dit is onder andere afhankelijk van het soort foto’s, de locatie en het aantal personen.
– Een fotoshoot kan op locatie naar keuze. De locatie wordt in samenspraak met fotograaf gekozen, eigen inbreng is gewenst. Fotoshoots buiten kunnen i.v.m. weersomstandigheden desgewenst uitgesteld worden.
– De foto’s worden nabewerkt om een optimaal resultaat te bereiken. Voorkeur voor een bepaalde stijl (kleur, zwart/wit, sepia, zie website) kunnen vooraf worden aangegeven. Bij geen voorkeur kiest de fotograaf welke stijl bij een bepaalde foto het beste resultaat geeft. Bij volledige vrijheid wordt er een gevarieerde selectie foto’s afgeleverd in verschillende stijlen.
– Het nabewerken van foto’s kost tijd. Het resultaat van de fotoshoot kunt u daarom na 1-3 weken na de fotoshoot op CD verwachten.
– Het resultaat van de fotoshoot wordt afgeleverd op CD. Deze CD bevat 20 á 25 van de beste foto’s. De resolutie van de foto’s is dermate hoog dat deze tot op poster-formaat kunnen worden afgedrukt. Desgewenst kan op de CD ook een “web-klaar” formaat geplaatst worden van de foto’s zodat deze ook gebruikt kunnen worden voor social-media sites of (bedrijfs-)website.
– Geprinte afdrukken zijn optioneel en tegen meerprijs beschikbaar (prijzen van €1,50 (13x18cm) tot €4,- ( A4 afdruk). Appleseen.com fotografie heeft bewust gekozen om geprinte afdrukken niet standaard in de dienst op te nemen, dit aangezien het maken van afdrukken tegenwoordig op iedere straathoek gedaan kan worden en dit op deze manier vaak goedkoper en praktischer kan.
– Deze voorwaarden gelden voor een individuele fotoshoot óf groepsfotoshoot met maximaal 4 personen op een locatie binnen 25 km rondom Weert. Andere wensen zijn uiteraard mogelijk in overleg en tegen meerprijs.